Video: No Risk No Fun – crazy horst

Dette er bare en illustrasjon på hvor enkelt det er å “embedde” videoer på den nye hjemmesiden. F.eks fra YouTube, så går man inn på den videoen man ønsker å dele, klikker “Del”-knappen under videoen, og kopierer med seg den informasjonen som står i boksen, typisk: http://youtu.be/i6LvQaaSqNg

Det er da viktig at linken ikke registres på hjemmesiden som en link, men den skal ligge der som ren tekst. Da kommer video-avspillingsvinduet rett opp på hjemmesiden. Jo Grini skiver påFacebook: “Good fun. No need for FPV to show some cool flying. And the end is fantastic.”

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>