Referat fra medlemsmøte 8. august

Nordre Skøyen Hovedgård, 8. august 2013
13 medlemmer var til stede.

Leif Bjørgo fremmet forslag til å endre reglene for F3J. Ønsker kun innledende runder. Ikke fly finaler. Vil gi mer flyging for alle. Mer rekrutteringsvennlig. Møtet konkluderte med at dette må tas videre i de øvrige F3J-miljøene i Norge. Første gode mulighet vurderes å være under NM hos Vingen MFK i september.

I tillegg kan Cirrus arrangere stevner som ikke er Norgescup som gjør at vi ikke må ha finaler.

Finn Bergstrøm viste sitt eget seilflyprosjekt «Min Egen». Plugg og form til kroppen var klar. Et eksempel på pod var også ferdig. Støpeformen for poden var en billiard-kø. Smart! Vi ser frem til den videre utviklingen.

Som vanlig ble det servert pizza og forfriskninger. Modellflypraten gikk friskt.