F5J Klubbmetsterskap 2016

Lørdag 10 september ble klubbmesterskap i F5J avholdt.

8 mann stilte på start streken, og det ble besluttet 10 runder, med 2 grupper av fire menn.

Dagen startet med tunge skyer og vind. Ca. 3 – 5 m/sek fra sør. Skyene så ut til å kunne slippe mye regn, men ble kun et par små opphold grunnet dette. Som ofte med denne vindretningen ble mye av konkurransen avgjort ved å legge seg på riktig høyde langt frem. Her viste enkelte hva det vil si å ha konkurrert i F3J over mange år!

Arild virket bunnsolid i puljene, og nesten umulig å “stjele” 1000 poengere i fra. Dette resulterte da også i seier for dagen. MEN, siden dette var klubbmesterskap, og Arild ikke er medlem av Cirrus, er Klubbmester F5J 2016: Kjell Bentzen. Kjell fløy veldig bra, lå på de “rette stedene” i bølgen(e) og viste samtidig at det er mulig å vinne med modeller på ca. 1300 gram i relativt mye vind, bare profilet er tynt nok. Gratulerer!

Resultater

Detaljerte runde resultater

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>