F5J Norges Cup 17.6.2017

Vårens store F5J stevne, lørdag 17 juni 2017.

Startende: Alf-Erik, Kjell, Anders, Henri, Aril, Morten, Lennart og Otto. Hvor er alle de andre F3J flyverene som har modeller med motor i nesa??

Som vanlig har vi besøk av Lennart med kone fra Sverige. Dette gjør at vi må skjerpe oss litt mer enn vanlig… Å se Lennart sirkle termikk i 10 m høyde er en nytelse og oppvisning samtidig!

Det ble besluttet å fly 10 runder, med en stryk. Fem runder før lunsj og fem etter. Været var fantastisk sett med F5J øyne. Svake drag av vind med dertil kraftig termikk/synk om hverandre kontinuerlig i løpet av dagen. Det ble mange fighter i lav høyde.

Jeg har kun resultatene fra stevnet som et Norges Cup stevne. Dvs uten Lennart. Dette vil komme som et eget stevne. Men, kan avsløre at Lennart vant totalt, knepent foran undertegnede.

Vedlagt linker til resultat for stevne, runde score, flight score, landings resultater, høyde straff og totalt i F5J Norges Cup’n etter 3 runder. Fra nå av er det stryk runder!

Ellers er det som vanlig mye interessant statistikk i de forskjellige resultatene under.

(PS: Det er en liten «bug» i GliderScore. Når det oppgis null i høyde, trekker dette positivt ut. Dette gir selvfølgelig feil i Height score, så om noen vet hvordan man kommer rundt dette, så hadde det vært fint)