Bli medlem

Annonsere hos Cirrus RC Flyklubb? Nordens best besøkte modellfly-internettsider.

Boken MODELLFLY

Værvarsel

Klikk bildet for detaljer:

© Meteorologisk og NRK

Terminliste for 2019

Etter medlemsmøtet 8. november, har vi kommet frem til følgende terminliste for 2019.

 http://www.cirrus-rcfk.no/terminliste/terminliste-2019/

Vi har også lagt inn bekreftet og ubekreftet stevner fra andre klubber.

Vi har satt opp ansvarlig kontaktperson for hvert stevne. Fint om dere tar en titt og sjekker at det passer for dere som er satt opp.

Ta kontakt med Stein-Vidar Torø, hvis dere har spørsmål eller hvis det ikke passer for dere som er satt opp.

Tlf: 93003387

mail: stein.vidar.toro@gmail.com

Hyggelig start på Cirrus’ jubileumsår

Ja, det er sant: i år fyller Cirrus RC Flyklubb 50 år!

Cirrus ble startet i 1969. 2019 har allerede startet med god aktivitet på flyplassen selv om det er vinter og været har vært blandet. Det er tydelig at alle muligheter for flyvær blir utnyttet. Det er flott!

Allerede på årets andre dag fikk vi bidrag fra Norsk Tipping – ikke i form av bursdagshilsen – men i form av grasrotandelen som Cirrusentusiaster har valgt å gi til klubben vår. Dette er kjempebra og veldig hyggelig. Takk til alle som spiller for Cirrus!

På nyåret fikk vi “vipps” et bidrag til, til klubben! Det kommer godt med for drift av flyplassen. Det takker vi også giveren for!

Antagelig får vi høre mer om hendelser som kan knyttes til jubiléet vårt. I mellomtiden ønsker vi vel møtt til klubbmøter i Ekeberghallen og flytreff på Spydeberg!

 

Husk medlemsmøte 10 januar

Medlemsmøte 10 januar kl. 19:00, Ekebergveien 101.

 

Agenda for møtet:

  • Droneracing m/Jannik Kokkvold – Rotaro Drone Team
  • Prosjekt med motorisering av en F3J modell.
  • Ellers generell modellfly prat 🙂
  • Det blir kaffe og noe å bite i. 

 

Denne gangen får vi besøk av en representant for Rotaro Drone Team, Jannik Kokkvold.

Han holder et kort innlegg (10-20min) om droneracing og hvordan vi evt kan arrangere konkurranser.

Er du interessert i droner, er det denne kvelden du bør sette av noen minutter.

https://www.vg.no/annonsorinnhold/smart/komplett/460-norsk-droneracer-konkurrerer-i-verdenseliten

https://nb-no.facebook.com/rotaro.no/

 

Godt Nytt År 2019

Cirrus ønsker alle piloter og entusiaster et riktig Godt Nytt År!

Som dere ser, er det fullt mulig å finne ut om det er bra flyforhold på flyplassen. Bilder fra værstasjonen finner du øverst til venstre på hjemmesiden.Ta en titt en formiddag, så kanskje blir du inspirert til en vinterflytur i løpet av dagen. Etterhvert blir dagene lengre!

Den 10. januar er det klubbmøte. På julemøtet ble det foreslått at vi burde ta med gamle fly og utstyr. Grip sjansen! La oss lage et nostalgisk klubbmøte nå i vintermånedene. Da kan vi også snakke om aktiviteter i det nye året, for alle interesserte.

Denne vinteren blir det ikke noe arrangement i Ekeberghallen. Styret har bestemt at vi legger Modellmessen på vent, dette året. Det er vemodig, men mange forhold gjør at vi har behov for en pause. Vi håper at vi neste år kan være igang på nytt!

Vel møtt på januarmøtet enten du er aktiv eller liker å følge med i aktivitetene våre!

 

Årets julebord avsluttet sesongen 2018

18 medlemmer kom til årets julebord. Gunnhild Jespersen hadde også i år laget all julematen til Cirrus, hjemme hos seg selv. Helt fortreffelig smakte det, og etter 2-3 runder ble middagen avsluttet med en stor porsjon multekrem oppi en kromkakeomkransning. Tusen takk, Gunnhild,- vi digger deg!

Alf Erik Ross ble på nytt premiert som seierherre i Cirrus Cup. Han tar gjerne med seg vandrepremien og viser den til oss,- før han tar den med hjem igjen. Vi andre må på nytt forsøke å ta opp kampen! Otto Jæger og Kjell Bentzen fikk premie for 2. og 3. plass, men jammen var det flere som kunne blandet seg i årets innspurt.

Det var mye forskjellig å vinne på årets lotteri. Elefun stilte velvillig med 3 gavekort som vi takker for,- og setter stor pris på. Dette bidrar godt i loddsalget. Antagelig blir gavekortene utnyttet i stor grad! Takk også til Ole Nordskogen som bidro med 4 “julepølser” som inneholdt glassfiber- og karbonduk. Fine premier for dem som ikke nødvendigvis gjerne reparerer, men må! I tillegg hadde Cirrus ordnet lodder, også fra Thorbjørn&Kåre RC-seilflysports siste aktive måned.

Som avslutning har det blitt tradisjon med flyquiz, der alt som kan minne om flytilhørighet danner en rød tråd. Undertegnede var ansvarlig også i år og er fornøyd med å slippe å velge blant intrikate svaralternativ.

Takk også til Maike for fin oppvartning og hjelp i julebordet som litt brått måtte avsluttes pga sikkerhetsalarmen i idrettens hus.

Ha en God Jul alle sammen!

Alf Erik med vandrepremien for Cirrus Cup som han på nytt tok med hjem. Den flotte seilflypiloten er laget av kunstneren Bjørn Hansen.

På vinnerlaget i flyquizen var Stein Gisle, Arnfinn, Thorbjørn og Kristian.

 

 

F5J Onsdags cup 2018 sammenlagt resultater

Da har vi endelig fått sammenstilt resultatene fra årets F5J onsdags cup. Det ble totalt 9 onsdager med varierende oppmøte. I onsdags cup er det de 6 beste resultatene som teller sammenlagt.

De 3 beste

Innlegget fortsetter her: F5J Onsdags cup 2018 sammenlagt resultater

Påmelding julebord

Siste frist for påmelding til julebord i dag 11.desember.

 

Lørdagsflyging med modellnyhet

Grå lørdag med fin bris og flyging med en tilårskommen, men sprek Tragi og John Hollands Explorer.

John kom med en spennende nyhet: Etter jul eier han landets første Plus X! Som mange sikkert

Innlegget fortsetter her: Lørdagsflyging med modellnyhet

Meld deg på Julebord

Årets julebord finner sted torsdag 13.desember. Påmelding til julebord er nå åpnet. Påmelding innen 11.des. Her er link til påmelding og mer info: http://www.cirrus-rcfk.no/Arrangementer/medlemsmote-og-julebord-13-desember-2018/

Herlig novembersøndag på flyplassen

6 mann på plass en herlig søndag i november. Noen grader over null og 4 – 5 m/s med lange flukter krever bra påkledning, men så har vi også full fyr på peisen i hytta.

Innlegget fortsetter her: Herlig novembersøndag på flyplassen