Bli medlem
Værvarsel

Klikk bildet for detaljer:

© Meteorologisk og NRK

Terminliste for 2019

Etter medlemsmøtet 8. november, har vi kommet frem til følgende terminliste for 2019.

 http://www.cirrus-rcfk.no/terminliste/terminliste-2019/

Vi har også lagt inn bekreftet og ubekreftet stevner fra andre klubber.

Vi har satt opp ansvarlig kontaktperson for hvert stevne. Fint om dere tar en titt og sjekker at det passer for dere som er satt opp.

Ta kontakt med Stein-Vidar Torø, hvis dere har spørsmål eller hvis det ikke passer for dere som er satt opp.

Tlf: 93003387

mail: stein.vidar.toro@gmail.com

Årets julebord avsluttet sesongen 2018

18 medlemmer kom til årets julebord. Gunnhild Jespersen hadde også i år laget all julematen til Cirrus, hjemme hos seg selv. Helt fortreffelig smakte det, og etter 2-3 runder ble middagen avsluttet med en stor porsjon multekrem oppi en kromkakeomkransning. Tusen takk, Gunnhild,- vi digger deg!

Alf Erik Ross ble på nytt premiert som seierherre i Cirrus Cup. Han tar gjerne med seg vandrepremien og viser den til oss,- før han tar den med hjem igjen. Vi andre må på nytt forsøke å ta opp kampen! Otto Jæger og Kjell Bentzen fikk premie for 2. og 3. plass, men jammen var det flere som kunne blandet seg i årets innspurt.

Det var mye forskjellig å vinne på årets lotteri. Elefun stilte velvillig med 3 gavekort som vi takker for,- og setter stor pris på. Dette bidrar godt i loddsalget. Antagelig blir gavekortene utnyttet i stor grad! Takk også til Ole Nordskogen som bidro med 4 “julepølser” som inneholdt glassfiber- og karbonduk. Fine premier for dem som ikke nødvendigvis gjerne reparerer, men må! I tillegg hadde Cirrus ordnet lodder, også fra Thorbjørn&Kåre RC-seilflysports siste aktive måned.

Som avslutning har det blitt tradisjon med flyquiz, der alt som kan minne om flytilhørighet danner en rød tråd. Undertegnede var ansvarlig også i år og er fornøyd med å slippe å velge blant intrikate svaralternativ.

Takk også til Maike for fin oppvartning og hjelp i julebordet som litt brått måtte avsluttes pga sikkerhetsalarmen i idrettens hus.

Ha en God Jul alle sammen!

Alf Erik med vandrepremien for Cirrus Cup som han på nytt tok med hjem. Den flotte seilflypiloten er laget av kunstneren Bjørn Hansen.

På vinnerlaget i flyquizen var Stein Gisle, Arnfinn, Thorbjørn og Kristian.

 

 

F5J Onsdags cup 2018 sammenlagt resultater

Da har vi endelig fått sammenstilt resultatene fra årets F5J onsdags cup. Det ble totalt 9 onsdager med varierende oppmøte. I onsdags cup er det de 6 beste resultatene som teller sammenlagt.

De 3 beste ble:

  1. Henri Pedersen
  2. Otto Jæger
  3. Kjell Bentzen

Gratulerer til alle 3.

Neste år blir det nok litt tøffere motstand, da lanseres Samba-Jaeger-Liteseat-Cup med en Pike Dynamic F5J som hovedpremie. Premien trekkes blant alle som deltar. Trekningen vil skje på neste års julebord.

Premien er sponset av Samba Models og Jaeger-Liteseat AS

Mer info kommer på nyåret, men følg også med på facebook gruppen “F5J Cirrus”.

 
Resten av listen finnes her: F5J Onsdags Cup Total liste 2018

Påmelding julebord

Siste frist for påmelding til julebord i dag 11.desember.

 

Lørdagsflyging med modellnyhet

Grå lørdag med fin bris og flyging med en tilårskommen, men sprek Tragi og John Hollands Explorer.

John kom med en spennende nyhet: Etter jul eier han landets første Plus X! Som mange sikkert vet er det tidligere utviklet en modell som heter Plus. Den har omvendt V-hale, to halebommer og pusher-motor. Men nå er det utviklet Plus X som er bygget over samme aerodynamiske lest, men har konvensjonell kroppskonstruksjon og X-hale. Det er Plus X John allerede har sikret seg! Her er en link: http://mahmoudi-modellsport.eu/plusx . Dette blir spennende å følge!

Meld deg på Julebord

Årets julebord finner sted torsdag 13.desember. Påmelding til julebord er nå åpnet. Påmelding innen 11.des. Her er link til påmelding og mer info: http://www.cirrus-rcfk.no/Arrangementer/medlemsmote-og-julebord-13-desember-2018/

Herlig novembersøndag på flyplassen

6 mann på plass en herlig søndag i november. Noen grader over null og 4 – 5 m/s med lange flukter krever bra påkledning, men så har vi også full fyr på peisen i hytta.

Innlegget fortsetter her: Herlig novembersøndag på flyplassen

Thorbjørn&Kåre RC-seilflysport avslutter som kjent sin virksomhet

SALGET ER IGANG

Som kjent, bl.a. i ModellInformasjon, er Thorbjørn & Kåre i ferd med å avslutte sin virksomhet. Vi i Cirrus er naturlig nok lei oss for denne beslutningen. De har tross alt vært

Innlegget fortsetter her: Thorbjørn&Kåre RC-seilflysport avslutter som kjent sin virksomhet

Medlemsmøte 8. november 2018

Hei alle,

Det er igjen tid for medlemsmøte – torsdag 8. november 2018. Som vanlig møtes vi på Idrettens hus i Ekeberghallen. Se her om du trenger veibeskrivelse: Medlemsmøte 08. november 2018

Det blir

Innlegget fortsetter her: Medlemsmøte 8. november 2018

2 celler Litium-batteri uten ekstra balanseringskontakt, for hang- og seilfly

Med servoer som tåler høyere spenning enn det tradisjonelle 4 x NiMH-batterier har, er det fordelaktig å benytte 2 celler LiIo-batteri i hang- og seilfly,- bl.a. fordi det er lettere å installere i trange seilflykropper

Innlegget fortsetter her: 2 celler Litium-batteri uten ekstra balanseringskontakt, for hang- og seilfly