Bli medlem

Annonsere hos Cirrus RC Flyklubb? Nordens best besøkte modellfly-internettsider.

Værvarsel

Klikk bildet for detaljer:

© Meteorologisk og NRK

Vel gjennomført årsmøte!

Årsmøtet ble gjennomført på en grei måte. Litt dårlig deltagelse var det, noe som ikke er helt uvanlig for et årsmøte 🙂

Årsmelding og regnskap ble godkjent. Budsjettet for inneværende år ble vedtatt av årsmøtet. Det innebærer bl.a. at klubben vil bruke av oppsparte midler for å gjennomføre oppgradering av terrasseområdet på flyplassen, samt utvendig maling og gjenstående innvendig arbeide. Antagelig vil klubben be om tilbud utenfra for en del av dette arbeidet.

Valget ble gjennomført uten store forandringer. Den eneste endringen var at Alf Erik Ross ble valgt som varamann. Velkommen til Alf Erik! Vi ser han gjerne på styremøtene også.

Etter årsmøtet viste Per Lognseth flere spennende hangmodeller, fra RC Modellflysport. Ta gjerne kontakt hvis du trenger noen til Hanstolm i år!

Neste klubbmøte er 12. mars, også i Brobekkveien 53 i Bjerke Nærmiljøsenter kl. 1900. Velkommen.

 

Årsmøte dokumenter finnes her: http://www.cirrus-rcfk.no/cirrus/arsmote/

Saksliste og saksdokumeter for Årsmøte 2020

 

Saksliste og dokumenter for årsmøtet 13 februar 2020 finnes her: http://www.cirrus-rcfk.no/cirrus/arsmote/

HUSK ÅRSMØTE 13. FEBRUAR kl 1900

Kommende klubbmøte er årsmøte. Husk at det er her du har mulighet til å komme med forslag som kan være viktig for klubbens drift. Vi skal få godkjent klubbkontingent og vi skal ha et budsjett for årets drift. I tillegg er det viktig med forslag for hvordan aktiviteter i klubben skal drives. Møt opp og gi ditt bidrag!

I år ser det ut til at valg av styre kan bli en nokså enkel post på programmet. Kommer det forslag om nye medlemmer til styret? Det er opp til deg!

Etter årsmøtet får vi besøk av RC Modellflysport som vil vise modeller som kan passe fint til Hanstholmturen, eller til aktivitet på flatmark. Og kanskje får vi høre noe nytt fra radiofronten?

Fremtidig program på klubbmøtene er det også viktig å få innspill om, enten møtet er innendørs eller på stripa. Gi gjerne ditt bidrag her også!

VEL MØTT TIL ÅRSMØTET i Bjerke Nærmiljøsenter, Brobekkveien 53 i Oslo

Vinteren forsvant og flymulighetene kom

Halve januar har passert. Snefallene som kom før jul er borte for lenge siden. Men flyplassen er innbydende når været også er det. Den tredje helgen på nyåret var perfekt for de som tok turen.
Tirsdagen etter var Øistein klar til å teste Dynamic’en han anskaffet sent på høsten. Det ble en ren fornøyelse. Nå er han gira på aktivitet utover mot våren.

Det er bare å benytte muligheten hvis meteorologen inviterer til fine helger, eller hverdager for de som har den muligheten.

Godt Nytt År

Cirrus ønsker alle medlemmer et riktig Godt Nytt År!

2020 blir innledet med klubbmøte 9. januar. De tre første klubbmøtene, hver annen torsdag i måneden, vil bli holdt i Bjerke Nærmiljøsenter. Adressen er Brobekkveien 53 i Oslo (postnummer er 0598). Invitasjon blir sendt på SMS tidlig på nyåret.

Som dere kanskje har sett fra bildene på værstasjonen, har det vært en del fine dager på flyplassen den siste tiden. Snøen er borte, og hytta er klar for innrykk og oppvarming for den som ønsker.

Kommende klubbmøte er egnet for å ta med diverse prosjekter, enten det er gamle modeller eller nyheter fra julenissen. Alt av interesse!

Vel møtt 9. januar kl. 1900.

Fin julebordfeiring i trivelig lokale

På klubbmøtedagen i desember ble det tradisjonelt julebord, i Korsvollhuset som vi har brukt for flere tiår siden.

Klubben er heldig som får levert juletallerken fra Gunnhild og Thorbjørn. Ribbe, pølse, medisterkaker, surkål, rødkål og

Innlegget fortsetter her: Fin julebordfeiring i trivelig lokale

Påminnelse om påmelding til julebord

Det nærmer seg påmeldingsfrist for årets julebord

Påmeldingsfrist 5. desember.

Har du husket på å melde deg på ?

Mer informasjon og påmelding finner du her: http://www.cirrus-rcfk.no/Arrangementer/julebord-2019/

 

Disse

Innlegget fortsetter her: Påminnelse om påmelding til julebord

Korsvollhuset er møtested for årets julebord 12. desember kl.18:30

  Vi skal ha Cirrus-jul i beste tradisjon: Gløgg, og middag med ribbe, medisterpølser, karbonader, surkål/rødkål, saus eller sjy,- og dessert. Du kan ankomme med bil, eller buss/T-bane + litt vandring.

Julelotteri hører med.

Innlegget fortsetter her: Korsvollhuset er møtested for årets julebord 12. desember kl.18:30

Overraskende godt fremmøte på novembers klubbmøte på flyplassen

Hytta var varmet opp i god tid før torsdagens klubbmøte. Det ankom både kort- og langveisfarende medlemmer, og antallet var høstens sprekeste! Det varmet også, i dobbel forstand!

Kveldens hovedemne var at vi nå må

Innlegget fortsetter her: Overraskende godt fremmøte på novembers klubbmøte på flyplassen

Snøvær til tross: vi forsøker å gjennomføre klubbmøtet på flyplassen 14. november

Hei alle Cirrusvenner,

Som annonsert, har vi valgt å avholde kommende klubbmøte på flyplassen. Dette henger sammen med at vi ikke får benytte Idrettens hus på Ekeberg på lang tid fordi anlegget skal renoveres.

Vi

Innlegget fortsetter her: Snøvær til tross: vi forsøker å gjennomføre klubbmøtet på flyplassen 14. november