Kjøp og bruk Modellflyseksjonens Lærebok!

"MODELLFLY"

Seksjonsstyret vil gjerne fremheve og anbefale seksjonens lærebok "MODELLFLY". Den er skrevet og redigert av Ottar Stensbøl i samarbeid med Modellflyseksjonens faggrupper. Den er først og fremst laget for nybegynnere i alle grener av modellflygingen, men også erfarne kan finne mye nyttig stoff.

Som mange vet har boken vært i salg fra NAK-Shop, hobbyforhandlere og enkelte bokhandlere siden 1992. Det er siden da solgt mange bøker, men vi tror likevel det er flere medlemmer og klubber som har behov for denne boken. Kjøp og bruk seksjonens lærebok "MODELLFLY". Bruk den gjerne som oppslagsverk og lærebok, men også som premier ved utlodning og stevner.

Boken er på 136 A4-sider, og koster kr. 120,- fra NAK-Shop. Bor du i Oslo og omegn kan du stikke innom butikken i Tollbugaten 3, Oslo sentrum. Hvis du ikke er i den kategorien bestiller du den fra: Norsk Aero A/S, Postboks 383 Sentrum, 0102 Oslo, eller på fax: 2310 2902. Boken kan også bestilles direkte på internett ved å fylle ut nedenstående skjema, og trykke [Send bestillingen]. Boken blir sendt i oppkrav. I tillegg kommer porto og oppkravsgebyr, for tiden kr. 85,-

Hilsen Seksjonsstyret.

Antall:
Læreboken "MODELLFLY", kr. 120,-/stk.

Navn:    
Adresse: 
Postnr.:  Sted : 
E-mail: