Flott fellesinnsats hos Cirrus på en tilfeldig maikveld

19. mai utviklet seg til en fantastisk, uannonsert klubbdugnad! Ole og Kjell snekret ny vegg til kosekroken ved klubbhytta. Denne var både avtalt og budsjettert. Så dukket Rune opp med en budsjettert og etterhvert avtalt ny klubbgrill, med 4 brennere, sidebrenner, underskap, opphengskroker, og digert termometer til og med uten uten Fahrenheitscala, hvilket fremskritt!

Sannelig kom det vandrende en mann som viste seg å være en habil pilot, etter at han ble sluppet forbi bommen med både kjøretøy og flymaskin. Han ønsket å bli medlem! Otto J. tok seg vel av ham, og dermed var det full aktivitet på stripa også!

På stripa deltok selvfølgelig også Alf Erik, men han ble etterhvert engasjert til å være hjelpemann med å montere oppbevaringsreol nr 2 til hangaren.

Fantastisk innsats,- og velkommen til vårt nye medlem på denne helt spesielle aktivitetsdagen!

 

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *