Gratulerer med dagen, Ottar Stensbøl!

10. juni fyller Ottar Stensbøl 90 år. Cirrus RC Flyklubb gratulerer med den store dagen!

Ottar tok initiativ til å starte en ren seilflyklubb i 1969, og det ble starten på Cirrus som fylte 50 år i fjor. Fantastisk!

Ottar har bidratt med alt innen modellflysporten. Han har fløyet modellfly i årevis, og undervist i utallige klubber oppigjennom årene. Han har utgitt  Modellfly-boka som alle kjenner som har noen år på baken, og han var med og tok initiativ til Pelleleiren på Pellestova ved Hafjell i sin tid. Der organiserte han piloter, koner, barn, konkurranser, og underholdning med Pelle Skramstad på trompet. Den leiren hadde deltagelse fra flere steder i verden.

Ottar er eneste æresmedlem i klubben vår. Cirrus gratulerer med dagen!

Skribent: Kjell Bentzen

3 tanker om “Gratulerer med dagen, Ottar Stensbøl!

  1. Talade med Ottar idag 9 ja. 2021.
    Vi flög mycket tillsammans på Pellestova, Danmark Hansholm och i Sverige Hammars backar.
    Ottar var en mycket viktig person när det gäller hangflygning!
    Pär Lundqvist Sverige

  2. Takk for koselige ord om pappa og hans nå fylte 90 år i dag! Ja, han har gjort mye for modellflysporten i Norge, det er sikkert og visst! Så har det da også vært hans egen store og glødende interesse og hjertebarn som har gitt ham selv så mye i årenes løp. Ja, mye moro! Dette har nok også vært drivkraften bak hans engasjement, det å greie og formidle,samt få dele denne interessen og gleden med andre. Særlig også fordi det handler om en sport som er veldig sosial og som man lett kan bringe ens familie også med i! Jeg har ikke tall på all de kaffekopper min mor har servert der hjemme til utallige modellflyvenner som droppet innom opp gjennom årene!👏 Denne sporten har gitt mange flotte stunder for bl.a. oss i vår familie, f. eks. ved å være heiagjeng på diverse flystevner og ikke minst deltagelse i konkurransemiljøet pappa startet opp og som ble skapt på Pellestova hos Pelle og Embjørg i en årrekke! Det var gull! Pappa har gjennom alle år holdt kontakten med sine flyvenner og holder seg klart godt orientert fortsatt! Det er gøy! Han leve!❣ Happy flying!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *