Bli medlem

Annonsere hos Cirrus RC Flyklubb? Nordens best besøkte modellfly-internettsider.

Værvarsel

Klikk bildet for detaljer:

© Meteorologisk og NRK

Cirrus´ klubbmøter

Kart og beskrivelse til Cirrus’ flyplass, Spydeberg.

Ekeberghallen – Oslo

 

Cirrus RC Flyklubb har sine månedlige klubbmøter i Oslo Idrettskrets lokaler i Ekeberghallen på Ekebergsletta i Oslo (Ekebergveien 101). Disse avholdes den 2. torsdagen i hver måned, kl. 19:00. Temaet på møtene varierer fra rene “kosemøter” til heftige regeldiskusjoner. Her samles vi hver andre torsdag i måneden kl. 1900, hele året igjennom, bortsett fra juni og juli. I juni og august avholdes møtet som treff på vår flotte flyplass i Spydeberg. I juli har vi sommerferie.

På møtene serveres det kaffe og kaker. Som oftest er det flere medbragte byggeprosjekter tilstede, der klubbens medlemmer tar med seg mer eller mindre ferdige prosjekter og informerer de andre fremmøtte om disse prosjektene.

 

 

Like ved Ekeberghallen ligger Ekebergsletta – viden kjent for modellflyging. I sommerhalvåret er det flere av oss som møter opp tidlig foran møtene (i 3-4 tiden), for å praktisere flyving med kasteglidere, eller HLG som det også kalles. Dette er små modellfly med inntil 1,5 m. vsp.

 

Til disse møtene er alle personer med interesse for modellflyving velkomne, uansett om de er medlemmer i Cirrus eller ikke.

 

Vi i Cirrus RC Flyklubb ønsker alle hjertelig velkommen!