F3J NC Spydeberg 19. juni

Foto: Stein Gisle

Det var 17 påmeldte til søndagens F3J stevne på Spydeberg, men et par trakk seg pga dårlig værvarsel for søndagen. Det regnet på morgenen, men det var meldt opphold fra midt på dagen. Vi rigget vinsjer og baner og monterte fly. Når det enedelig sluttet å regne var vi bare litt forsiket i gang. Før lunch var det veldig grått vær og bra mye vind fra nord. Boblene drev fort videre så det beste var å fly på bølgen over hangaren. Været ble bedre og bedre utover dagen med gode termikkforhold. Vi fly tre omganger før lunch og en etter. Avsluttet med 2 finale omganger i sol og med bra termikk.

Stein Gisle

Resultater finale.
1. plass: Jørgen Busk
2. plass: Stein Gisle Hansen
3. plass: Geir Andreassen
4. plass: Alf Erik Ross

Link til detaljerte resulater på F3X.no

Flere bilder:

Skribent: Inge Balswick

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *