Flyving på isen ved Sandvika på Søndag

Hei Alle sammen, har tenkt meg ut på isen ved Sandvika for å fly på søndag. Håper det er en del andre som vil bli med 🙂

Har planer om en Jomfrutur på EFlite sin nye Scimitar som annkom Norge på Tirsdag. Modellen har blandt Annet Thrust Vectoring på motor, samt opptrekkbart understell. Den bruker 4s Lipo og bør gå unna 🙂

 

Forrige gang vi var ute var det veldig hyggelig, håper flest mulig tar seg turen. Selv sikter jeg på å være der fra ca kl 12

 

Hilsen Leif

Skribent: leifB

1 tanke om “Flyving på isen ved Sandvika på Søndag

  1. Hei alle sammen! Parkpilotene tar seg en tur også og kommer til å filme både Leifs Scimitar samt Parkzones ICON. Vår plan hadde vært om vi kunne få slått av et par ord med noen av dere som tar turen og prate om løst og fast om hobbyen vår. Håper det er greit for dere. Om det er noen som IKKE vil filmes, pga av at kona/samboeren/kjæresten ikke skulle vite noe, så si gjerne i fra 😉 Mvh Petter, Parkpilotene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *