Spektrum DX10t er endelig ankommet…

Da har endelig Spektrum sin nye toppmodell radio ankommet norge, og jeg har vært heldig nok å få tak i det alle første eksemplaret.

Radio er en pult radio og er den aller første fra Spektrum med en ordentlig seilfly program. Her er det Flyfaser, muligheter for opp til 6 servos vinger, masse mikse muligheter, fritt programerbare brytere og mye annet snacks. jeg har så vidt fått radioen i hus og har pakket den opp (video av oppakking finner dere på blogg.dalsveen.net).

Det følger en AR10000 10 kanals mottaker med radioen i tillegg til lader og minne kort.

Etter å ha trykket litt på radioen på bussen på vei hjem har jeg begynt å sette opp en modell. Den har 4 fly faser, med en som er prioritert, 2 flaps og 2 bal ror, samt to høyderors servoer og sideror, samt opptrekkbart understell og slepeutløser og det hele gikk veldig greit.

Dette er ikke akkurat no spesielt for oss som er vant med Graupner radioer, men for spektrum er dette nytt 🙂

Mere info kommer etterhvert som jeg får sett mer på radioen, og den blir selvfølgelig vist fram på neste klubbmøte 🙂

 

Skribent: leifB

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *