Medlemsmøte 12. april 2012

«Gården» er under restaurering og er pakket inn i stillaser, det blir det mindre parkeringsplass av, men alle fikk plass, også inne i «sør»-stua hvor Cirrus holdt sitt april møte.

Espen startet med den triste meldingen om at Magne ikke lenger er med oss, det var kreft som stoppet Magne. Han var godt likt av alle og tok villig del i klubbarbeidet. Vi får være takknemlige for å ha kjent Magne og har hatt han med i klubben vår.

Espen fortsatte med «5 minutter om internettsiden» Hvordan legge inn og redigere innlegg, påmelding til stevner, kommentar feltet virker noe «klønete» men for øyeblikket er det ingen bedre løsning. Skal du ha med bilde av deg selv må du innom gravatar.com, et bilde ved siden av navnet er greit i klubbsammenheng – «å ja det er han». Oppskriften på hvordan du får en Gravatar, finner du her.  Vi har hatt 13500 treff på sidene siden åpningen i januar. Det ble mer enn 5 minutter, men interessen var stor.

«Hva er F3K?» Thorbjørn startet med å fortelle om flyene som brukes og hvordan de settes opp med fly faser, vanligvis 4 faser brukes. Kort fortalt er det fly med maks 1,5 m VS og minimum 12 g vinge belastning. Dette er fly under 300 g. Der er DLG’er som i hoved sak brukes. De må være inn-trimmet så de flyr stabilt. Kaste teknikk skal være mest teknikk og ikke rå kraft, dette må læres.

Peppes Pizza’er er virkelig skjønne, det samme var pizza-budet….

Etter mat og drikke fortsatte Thorbjørn med F3K konkurranse former og vi så video fra 2. runde fra VM 2011 i Serige. Se http://www.f3k-wc-2011.se

F3K er en rimelig konkurranseform som gir fysisk trening, god stemning og action. Hvorfor ikke NM-klasse?

Leif hadde innlegg om nye Spektrum DX10t radioen, den første fra Spektrum med fullt seilfly program. Den har mye knapper og knotter, innebygget lader og oppbevaringsrom, men er priset noe høyt.

Vi trenger å rydde og oppgradere på flyplassen så bli med på dugnad førstkommende torsdag, 19.april.

21 medlemmer var på møtet, neste er 10. mai, dette blir siste møte inne denne sesongen. Da skal vi få vite mer om F5J, hva er nå det for noe?

 

 

 

 

Skribent: Harald Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *