Hanstholm 2012

Jeg, Kjell og Trond måtte i år reise litt senere enn de fleste i klubben til ‘Holm så vi gikk glipp av en del men tenkte jeg skulle legge ut litt bilder og rapporter underveis denne uken.

Vi kom fram 19 mai på morgenen og siden vi ikke kunne få hyttene med en gang, vinden uteble og været var ganske kjedelig med litt regn gikk vi en tur innom hytta til Thorjørn og Ole for å ta en prat. det ble det kaffe og og rapporter fra uka som hadde vært, med fortellinger om mye flott flyving, og til tider masse vind. Er ikke å nekte for at stemningen steg 🙂

Etter litt kaffe og venting fikk vi omsider hyttene, og siden vinden bestemte seg for å ikke dukke opp ble det etterhvert en del flyving med elektro. Blant annet GeeBee fra eflite ble flydd og testet av flere med store smil og mange festlige kommentarer.

En tur i butikken etter proviant, middag og godt humør førte fort til at det ble god stemning til langt ut i de tidlige morgen timer på hytte nr 34. Til og med litt quadrokopter flyving innendørs ble testet med varierende hell og kommentarer fra kjempegøy, til hmm er den ikke helt i trim???

mye moro.

Søndag våknet vi til tåke, mye tåke… Mange dro hjem denne dagen, men vi satte i gang å fly våre JW60 vinger på hytte hanget, da vinden stod rett inn der, og de gikk bra selv om det til tider ble tette tåkebyger og litt vrient med sikten. Etter en stund lettet tåken og solen dukket opp. Flere av de som ikke skulle reise hjem denne dagen dagen dukket opp med alt fra dingler til litt råere modeller. Ble en fin ettermiddag og kveld med en god del flyving. Mini Jart prototypen ble også flydd og etter litt justering av utslag og flere test piloter begyner denne modelle å bli ordentlig brukanes. Input og tanker rundt forbedringer kom fra flere hold, og dette er helt sikkert en modell vi skal jobbe videre med 🙂

Dagen idag har vært knall bra. Vind rett inn på hytte hanget med strålende sol hele dagen. 4 meters skala modeller har blitt flydd en del samnt Ultra, Fredy, Bird, Jart og Race M. Fantastisk flott. Vinden har kommet og gått litt, men har vært mellom 4 og 7,5 m/s.

Nedenfor er det noen bilder, Trond har også lagt ut flere på sin blogg, blogg.dalsveen.net

Skribent: leifB

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *