Gavekort til frivillige til NM

Kjære medlemmer,

Cirrus RC Flyklubb har påtatt seg å arrangere to Norgesmesterskap i år. NM F3J går av stabelen 8. og 9. september og NM F3K går av stabelen 22. og 23. september.

For en god avvikling er det nødvendig med noen frivillige. Vi har frivillige til sekretariat og catering. Vi mangler i hovedsak tidtakere. Med erfaring fra tidligere arrangement, antar vi at det er behov for 5 – 6 personer per dag til dette.

Å være frivillig for klubben, gir ikke bare klubben kjærkommen støtte,men gir også den enkelte hyggelige opplevelser både sosialt og kanskje ikke minst sportslig ettersom man kommer tett på Norges beste piloter.

Interessert? I så fall kan du melde deg på NM F3Js arrangementssider, NM F3Ks arrangementssider  eller sende en mail til
Espen
. Du kan melde deg på for en, to, tre eller fire dager.

For å krydre det hele litt, vil vi lodde ut ett av gavekortene på kr. 500,- som vi har fått av  Elefun til en av de frivillige. En frivilligdag gir ett lodd i lotteriet. Altså ved å være med to dager, dobles sjansen for å få gavekort.

I tillegg spanderer Cirrus lunch på de frivillige.

NMs sponsorer:

ELEFUN <info@elefun.no> Tlf:(+47)37 04 50 60                                        RCPRO <info@rcpro.no> Tlf:(+47)76111802

Thorbjørn og Kåre RC Seilflysport <thorbjorn@rc-seilfly.no> Tlf: 2226 7300, Fax: 2226 3768

Skribent: Espen G. Bakke

2 tanker om “Gavekort til frivillige til NM

  1. Feil epost-adresse til Espen skal vel være:
    mailto:espen@gjardar.com?Subject=Frivillig%20til%20NM

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *