Medlemsmøte 10.01.2013

Godt nytt år!

20 var samlet i andre etasje på gården, Øyvind var møteleder og det var variert program og god stemning.

Den nært forestående Modellflymessen var selvfølgelig først på programmet med hvem gjør hva og så videre. Skal flere forretninger være med? Dette har jo etter hvert blitt et stort og bra innendørsmøte med mye publikum. Så alle medlemmer oppfordres til å ta i et tak.

Kjell fortalte og viste hvordan Lærer/Elev systemet virker på Graupner HOTT, uten ledning mellom senderne.

Arild viste fram «en billig» sender radio som kunne programmeres til hva det måtte ønskes, blant  annet kunne det legges inn 255 modeller… Det meste gikk vel kanskje over hodet på i alle fall undertegnede

Pizza og mineralvann som vanlig, god mat på møtene er det!

Jeg la fram nytt forslag på ny hytte på flyplassen, det er viktig at vi bygger i riktig størrelse og at rommene blir hensiktsmessige, men grunnprinsippet er visst greit og vi må bygge noe som er raskt og enkelt å bygge. Thorbjørn opplyste om at standarden i kommunen for hytter er totalt 90 m2 i total bygningmasse. Kan vi få bygget dette til våren 2013? Hva med en raskt arbeidene bygge-komité?

Til slutt viste Thorbjørn fram fly fra «Topmodell» F5B modeller fra 2 til 3,5 m, meget lett bygget med karbon rør som vinge bjelker og forkant lister. En 3D hang modell får vist mang til å sikle, topp med tanke på Hanstholm.

Så sees vi alle søndag 27. januar på Modellflymessen!

Skribent: Harald Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *