Innendørsflyving i Trasophallen 23. februar

Jeg er ingen flittig gjest på innendørs «fly-ins» – det er svært lenge siden sist. Men Ekebergstevnet la grunnen der det første quadrokopteret fant veien hjem til meg – Blade Mqx. Etter mye hovring i trange forhold i entreen kom suget etter å prøve det i litt større forhold – Trasophallen.

Vi ble bare 5 personer som prioriterte flyving her i stedet for VM i langrenn. Jan-Erik Holter, Rune Undertun, Stein G. Hansen. Bengt Hundal og undertegnede. Vi fikk mye flytid i hallen og jeg kan bare anbefale alle å prøve luftrommet i hallen neste lørdag 2.mars. Da kommer også pressen!! Da er det fint om miljøet og mangfoldet av flyvende saker blir best mulig representert. Viktig.

Denne lørdagen ble det føyet mye helikopter, et par quadrokoptere, et par dobbeldekkere, en mikro ultralett lite fly, en mer seilflyliknende sak og mer.  Mitt MQX begynte å oppføre seg svært underlig etter noen litt hardere møter med faste flater… Plutselig mister det all kontroll og fortsetter flukten i failsafe en stund før den throttler ned og slår seg av. Lenge før den tid har saken truffet en vegg osv.. Til slutt ville ikke quadrokopteret binde til senderen i det hele tatt. Det blir vel å handle inn et nytt hovedkort, kan jeg tenke meg. ja, ja. Har andre hatt tilsvarende opplevelser med Blade Mqx? Skriv i så fall en kommentar!

[slideshow id=6 w=600 h=400]

 

 

 

 

 

 

Skribent: Finn Krogvig

1 tanke om “Innendørsflyving i Trasophallen 23. februar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *