Medlemsmøte 14.03.2013

Nytt fly fra SmalSizeMarsmøtet er historie og det var et hyggelig møte som vanlig og det var 18 som hadde funnet veien til Nordre Skøyen hovedgård denne kvelden.

Espen ledet møtet og begynte med å sløyfe 5 minutter om web, dette tar vi ikke opp igjen hvis det ikke er et sterkt ønske. Ja alle kan vel bruke siden vår nå? selv undertegnede klarer det sånn cirka.

Den nye Modellflyhåndboka, høringsutkast med lover og regler om modellfly, som alle hadde lest? ble gjennomgått. Espen fikk med seg mange punkter han kunne ta med til seksjonens møte. Modeller fra 0 – 6,99 kg, flyplasser og høyde begrensninger, uregistrerte flyplasser, klubbens sikkerhets sjef og hva med seilfly for å nevne noe.

Pizza og mineralvann er like populært hver gang.

Hytte prosjektet var innom agendaen, Kanskje er mitt 3. utkast er det vi kan jobbe videre med. Arnfinn hadde synspunkter om strøm, både 12 og 220 Volt.

Leif viste nyheter fra SmalSize. De har nå en ny Hitec servo som nesten er for fin til å gjemmes i et fly? Et nytt fly, se bildet, VisionAire har mange små detaljer som sikrer at det flyr så godt og at selv Leif kan hovre, hans eget utsagn. En helt ny mottager er med, 635 AS3X med mange spennende muligheter, Flyet stiger som «en engel med hjemlengsel» Pris 2398,-

Leif minnet også om at konkurranse sesongen nærmer seg, det er cirka en  måned til F3K. Er det håp om mer vårlige temperaturer da?

Neste møte er 11. april, og det er hyggelig om mange setter av denne kvelden.

Skribent: Harald Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *