Referat fra medlemsmøte 8. august

Nordre Skøyen Hovedgård, 8. august 2013
13 medlemmer var til stede.

Leif Bjørgo fremmet forslag til å endre reglene for F3J. Ønsker kun innledende runder. Ikke fly finaler. Vil gi mer flyging for alle. Mer rekrutteringsvennlig. Møtet konkluderte med at dette må tas videre i de øvrige F3J-miljøene i Norge. Første gode mulighet vurderes å være under NM hos Vingen MFK i september.

I tillegg kan Cirrus arrangere stevner som ikke er Norgescup som gjør at vi ikke må ha finaler.

Finn Bergstrøm viste sitt eget seilflyprosjekt «Min Egen». Plugg og form til kroppen var klar. Et eksempel på pod var også ferdig. Støpeformen for poden var en billiard-kø. Smart! Vi ser frem til den videre utviklingen.

Som vanlig ble det servert pizza og forfriskninger. Modellflypraten gikk friskt.

Skribent: Espen G. Bakke

1 tanke om “Referat fra medlemsmøte 8. august

  1. Å ikke ha finaler gir kun 30-40min ekstra flytid for innledende runder (resultater må regnes ut uansett). Kan ikke helt se at det gir veldig mye ekstra flyging. Som gruppeleder har jeg godtatt det i F3K, siden miljøet er lite og de ønsket det. Men kan være med på en diskusjon for/imot. Finn gode argumenter og før dem frem. Første gang jeg har hørt om dette nå… Jeg tror man skal tenke seg om godt før Cirrus arrangerer F3J utenom Norgescup…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *