Medlemsmøtet 10. oktober 2013

Enda et trivelig medlemsmøte er nå historie og det var 17 med på møtet.

Thorbjørn fortalte og viste bilder og videoer fra sin årlige tur til Tyskland med både elektro stevne og F3B stevne var med. Dette er noe vi gjerne ser.

Thorbjørn fortalte også om en 30 år gammel modell «KITT » som ble fløyet i F3B konkurranser. Torbjørn har nå fått produsert noen kropper til denne modellen i de gamle formene og er villig til å ha korte foredrag om bygging utover på møtene som kommer. Kanskje blir det noen «KITT» å se i luften til våren.

Harald, altså jeg som skriver dette, viste fram sitt prosjekt om å bygge «GNOTT» med plankede isopr vinger. Jeg hadde med «GNOTT» tegningen som Arnfinn Lie tegnet i 1984, en nostalgisk modell dette også. Thorbjørn kunne fortelle at denne tegningen er den eneste Norske tegning som noen gang er solgt i England. «GNOTT» har eksistert i Cirrus i mange år også med glassfiber kropp.

Tre bygget «GNOTT» egner seg godt som et enkelt prosjekt å bygge, og den flyr meget bra. I 1984 ville flyet veie 500 – 600 gram, i dag er det mulig å halvere vekten hvis man bygger med hel vinge og med dagens lette servoer og mottakere.

Selvfølgelig var det pizza servering på dette møte også.

Neste møte er årsmøte, det kan du lese om på denne siden.

 

Skribent: Harald Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *