Medlemsmøte 14. november 2013

Dette var årsmøte i Cirrus RC flyklubb og 18 medlemmer var tilstede.

Innkallingen, årsmelding, regnskap og neste års budget var det ikke mye å utsette på. Heller ikke valget hadde bydd på problemer for valgkomiteen da både leder og kasserer tok gjenvalg, flott! de gjør en super jobb.

Fra nå av er det NLF’s lovverk som gjelder. Vi kommer ikke til å merke forskjell.

Pizza’ene var bra denne gangen også.

Thorbjørn viste fram sin nye F3B modell, denne hadde RDS overføring til vinge-rorene, her det ikke noe som stikker på utsiden. Han viste også hvordan han satte opp flyfasene på radioen med en 3-punkts bryter og en 2-punkts bryter – noe å lære av!

Leif stilte opp med en kjempestor eske fra E-flite som selvfølgelig inneholdt et stort ferdig-fly som vil synes i luften. Vingene var faktisk spant-bygget kledd med et plastmateriale for å holde vekten nede.

Alt i alt en hyggelig kveld på gården.

Neste møte blir julemøtet, 12. desember. Vi sees!

 

Skribent: Harald Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *