Medlemsmøte og Julebord 12.12.2013

De som var herEn gald gjeng av entusiaster samlet seg til Cirrus Julebord denne torsdagskvelden. Her var både juletre og et nydelig pyntet bord og tradisjonell julemat sto på menyen med risgrøt til dessert. Thorbjørn stilte som vanlig med akevitt, til de som ikke kjørte bil denne kvelden.

Etter middagen var det kaffe og kake, is-kake, og Kjell hadde laget til Julequiz som lagene løste med vekslende hell.

Espen delte ut Diplomer og gevinster for årets konkurranser, elektro, seil og Cirrus cup’en.Hyggelig prat 2Praten gikk lystig rundt bordene til sent på kveld, og de som hadde vinnerlykke fikk med seg fine gevinster fra lotteriet.

En meget hyggelig Cirrus kveld!

Neste Cirrus medlemsmøte er 9. januar 2014.

Skribent: Harald Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *