Dugnaden

I de siste ukene har styret ringt medlemmene for å få tilstrekkelig antall hender til dugnaden. Vi har ikke greid å få tak i alle.

Vi skal rydde opp etter at vi rev lagerbrakka forrige lørdag. Vi trenger mannskap.  Dersom du ikke allerede er påmeldt, og har anledning til å ta et tak, meld deg på i skjemaet nedenfor.

Vi skal rydde opp og kjøre bort avfall fra rivingen forrige helg. Det betyr litt fysisk arbeid. Ta med deg hansker og det verktøyet du måtte ha som egner seg for oppgaven. De som har mulighet for å ta med henger blir spesielt populære. Vi planlegger å fordele de ulike avfallsfraksjonene. Slik at en henger får en fraksjon. Da blir det enkelt å avlevere det hele på gjenbruksstasjonen. Siden du er privatperson, er det også gratis (i hvert fall i Oslo). Alle trematerialer vil bli brent på grunneierens forbrenningsplass. Vi antar at det resterende volumet blir ganske begrenset.

 Vi starter kl. 10:00 og gir oss ca kl 16:00.

 Fyll inn navn og e-post samt hvilke dager du kan bidra på dugnaden.

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Lørdag 18. oktober’ type=’checkbox’/][contact-field label=’Søndag 19. oktober’ type=’checkbox’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ /][/contact-form]

På forhånd takk.

Skribent: Espen G. Bakke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *