Innvielsen,- og stor takk til alle som har bidratt

En innvielseskveld med stor deltagelse fra medlemmene. Gedigne motorfly, vanlige motorfly, dobbeldekkere (alle el, selvfølgelig!), seilfly, DLGer og innendørsmodeller,- og dyktige piloter. En festkveld ble det. Byggeformann Øyvind kom på motorsykkel, og da forsto vi at han bare skulle jobbe. Han la takplatene på hele nybygget. Påskjønnelse fikk han,- med stor takk.

En stor takk også til alle som har bidradd med prosjektet, og under byggingen!  Også til grunneier og bonde Nina, og hennes bondemann Ole, retter vi stor takk. De var tilstede denne kvelden og fikk en dypere innføring i virksomheten vi driver på flystripa.

Den største munterheten, med syrlige kommentarer til, ble denne kvelden rettet mot en viss instans som vi etter beste evne har forsøkt å opptre så ryddig som mulig overfor for å unngå overraskelser. Men sånt koster!

 

DSC02741

Bilde av nybygget kommer når garasjen har fått port. Vent og se!

DSC02744

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *