Aktiviteter høsten 2015

Cirrus har et ganske høyt aktivitetsnivå for tiden. Byggeprosjektet er nesten ferdig. Det gjenstår siste finish og opprydding. I tillegg har vi tre mesterskap.

  • NM F3K, 16. – 17. august
  • Nordisk F3J, 29. – 30. august
  • NM F3J, 19. – 20. september

For å bli ferdig med byggeprosjektet og arrangere F3J-mesterskapene, er det nødvendig med litt innsats fra medlemmene. Dugnadene er nyttig og nødvendig for klubben. I tillegg er det trivelig for dem som deltar.

Dugnaden for å sette flyplassen i skikkelig stand blir den 8. august. Ta med deg arbeidshansker og rive, rake eller annet hageutstyr og kom!

Til F3J-mesterskapene er det nødvendig med tidtakere. Vi trenger maksimalt 10 personer hver dag (4 dager). Med tidtakere blir arrangementet mer profesjonelt både for Cirrus som arrangør og for deltakerne. De som melder seg som tidtakere vil få nødvendig opplæring. Forslagsvis blir det opplæring på medlemsmøtet den 13. august.

Meld deg som tidtaker ved å fylle inn skjemaet nedenfor.

[contact-form to=’espen@gjardar.com’ subject=’Tidtaker’][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Tidtaker 29. august’ type=’checkbox’/][contact-field label=’Tidtaker 30. august’ type=’checkbox’/][contact-field label=’Tidtaker 19. september’ type=’checkbox’/][contact-field label=’Tidtaker 20. september’ type=’checkbox’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’/][/contact-form]

cirruslogo-trace-hv

Skribent: Espen G. Bakke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *