Cirrus’ julemøte

Cirrus arrangerte sitt julemøte i kjent stil også dette året. Men ikke helt som vanlig. På grunn av endringer på den tradisjonsrike “Gården” ble vi nødt til å flytte for å få årets budsjetterte fest vel i havn. På Bjerke Nærmiljøsenter fikk vi tilbud om et bra lokale med kjøkken. Og hvem stilte opp og invitere oss til tradisjonsrik julemat: Gunnhild og Thorbjørn,- vertskapet vårt fra tidligere som er blitt pensjonister. Gunnhild forberedte i god tid hjemme, medisterkaker og saus, ribbe og sjy, pølser, surkål og poteter som om hun fortsatt opererte i storkjøkkenet på “Gården”. Dermed var suksessen sikret også i år. En begeistret gjeng sendte flere skåler til Gunnhild, med stor takk!

Thorbjørn sponset godsaker til lotteriet fra Thorbjørn&Kåre RC Seilflysport. I tillegg leverte Elefun 3 ettertraktede gavekort (disse blir ofte ganske kostbare for den lykkelige vinner,- det er kult). Smallsize leverte også på verktøyfronten.

Cirrus Cup 2016 var avsluttet med Alf Erik Ross som vinner. Han tok med seg vandrepremien hjem også dette året. Bak fulgte Kjell Bentzen og Rune Undertun. Alle mottok Graupner Hott-mottakere i premie fra Cirrus.

Til slutt var det super innsats fra gutta i klubben som sørget for at lokalet så bra ut etter årets trivelige julemøte. Takk til alle!

 

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *