JULEMØTET 2017

I år var et av idrettsforbundets lokaler i Ekeberghallen ramme for julemøtet, med god plass og velutstyrt kjøkken. I mange tiår foregikk julemøtet vårt på Nordre Skøyen Hovedgård der Gunnhild Jespersen og Thorbjørn var vertskap. Det er fantastisk at Gunnhild fortsatt påtar seg oppgaven å forberede og lage julematen på tradisjonell måte for Cirrus. Nå gjør hun det i sitt eget hjem! Tusen takk til Gunnhild, hun er makaløs!

Nesten 20 var på plass; de fleste kom med bil. Det var ekstra hyggelig at Ottar Stensbøl, som er nestor innen modellflygingen i Norge, var med. Vi ser frem til at han igjen besøker oss på flyplassen med noen av de fine modellene han har.

Lotteriet er én av hovedingrediensene på julemøtet. Formann Arild hadde laget 2 stk 3D-støpte basisdeler for CG-måler/vekt. Det var et flott bidrag. Mange ønsket seg en sånn gevinst, for videre komplettering med elektronikk hjemme i vinterperioden.
Thorbjørn bidro med mange fine gevinster. Det var flotte modeller, elektronikk fra Graupners øverste hylle, børsteløse motorer og tipp-topp LiPo-batterier.  Hjertelig takk til Thorbjørn & Kåre Seilflysport for støtten til klubben, julemøtet og lotteriet!

CirrusCup 2017 ble også i år vunnet av Alf Erik Ross. Gratulerer!
Nå må vi andre gripe sjansen: forsøke å bryte Alf Eriks seiersrekke! Det bør være en inspirasjon! De nærmeste i år var Morten Bremsrud og Henri Pedersen. Gratulerer til begge og alle de andre som deltok!

Quiz ser fortsatt ut til å slå an. ‘Dream Team’ klarte 18 av 20 oppgaver og ble premiert med tyntflytende- + foam-safe CA-lim, samt kicker. Dette var rabattert vare fra Smallsize.

Til slutt et forslag til Julemøtet 2018: Engasjere en ´toastmaster´ blant klubbens piloter! Det er en utfordring, men kan gi litt utvikling i vår julebordtradisjon!

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *