F5J Norges Cup 2018, 14.4.

Startende: Stein-Vidar, Alf-Erik, Kjell, Otto, Aril, Morten og Henri (tilfeldig rekkefølge!)

Tja, hvor skal man starte! Det er bare å børste av seg støvet og bøye seg i hatten (ordtak fra skiforbundet…). Ikke bare det at Stein-Vidar vant, men også med den tyngste modellen, til og med ballastert! Gratulerer 🙂

Ellers så ledet jo Alf-Erik etter innledende med overbevisende og stabil flyging (som vanlig…). Kjell tok flaps servoen på Avenger’n, men fullførte med overbevisende flyging på Kappa’n. Aril bommet vel egentlig bare på en runde, og viste hvordan det skulle gjøres. Morten fikk ødelagt lds hornet på flap’n til Avenger’n, og måtte kaste inn håndkleet etter andre runde. Henri fullførte med vanlig stabil og fin flyging. Det holdt nesten til finaleplass. Neste gang… Undertegnede hadde ikke helt dagen! Jeg gikk konsekvent av for lavt, og ble straffet i runde etter runde. Alt for mange strykrunder, og håper dette blir mitt strykstevne!

Bortsett fra det var det en fantastisk dag, med relativt flatt føre før lunsj, men helt klart en del termikk etter. 

Vedlagt linker til resultat fra finaler, innledende stevne, runde score, flight score, landings resultater og høyde straff.

Finale results 14.4

Overall results 14.4

Flight scores 14.4

Round scores 14.4

Landing results 14.4

Height penalty 14.4

 

 

 

Skribent: Otto Jæger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *