F5J onsdagstreff 23. mai

Onsdagstreffet med F5J var flyttet fra 16. mai til 23. mai. For treningens skyld fløy vi 15. minutters omganger, som om det var finaler, men det var tillatt å gjøre omstarter. Dermed kom det også litt strategisk planlegging inn i bildet. Henri Pedersen ble igjen bestemann.

Forøvrig hadde vi denne kvelden en parallell F5J-samling med Bodø modellflyklubb. Kanskje finner du bilde av piloter, modeller og resultater på deres Facebook-side!

Innlegg av Otto: Også må vi ikke glemme den nyankomne Per Øystein! Innkjøp av brukt Aspire, hoppet inn og fullført første omgang etter en rask omstart. Andre runde løsnet gearkasse fra motor i «takeoff». Lande, ta ut motor, demontere gearkasse, sette sammen, inn med motor og klar for flere omganger! Det kaller jeg ivrig sjel. Kommer også neste onsdag (og da med Altis :-)) Sånne trenger vi maaaange av i F5J miljøet! Velkommen 🙂

(forhåpentligvis klarer jeg, Otto, å komme med resultater også etter hvert…)

 

F.v: Morten, Henri, tidtaker-Anders, Stein-Vidar, Otto J, Otto dB, Kjell
Foto: Kjell

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *