WC F3J Brasov – en liten oppsummering etter dag 2.

WC F3J Brasov 2018 er godt i gang!

Her får pilotene brynet seg på de fleste vindforhold. Ikke at det var så mye vind – men vinden som kom var til tider «interessant». Det var flere lag som løp rundt med vindmåler og håpet at Contest Director satt konkurransen på vent. Dette var imidlertid bare rutine for det norske laget med erfaring fra Vallermyrene. Vi stappet i ballast og kom i alle fall tilbake til feltet og fikk gyldig flukt i alle runder – selv om det ikke alltid ble landingspoeng. Mange andre lag flyr tomme modeller og har ikke en sjanse til å komme hjem – og lander på tak og bortenfor bebyggelse. Det gjør at det norske senior laget samlet har gjort det veldig bra. Best av de norske er Jo – men Kenneth og Stig flyr også bra og laget samlet er på 4. plass etter 5 runder. Runde 6 er fløyet men jeg har ikke resultater etter denne – men vi fikk testet at sekretariatet faktisk skjønner norsk her nede. Kenneth var ikke helt fornøyd etter sin tur i runde 6, men ble heldigvis trukket ut til reflight. Da contest director spurte Kenneth over høyttaleren om han ville fly reflighten – svarte hele laget «JAAA!!!!» (på norsk) uten at sekretariatet var i tvil om at det betydde yes! 🙂 Kenneth fløy full tid og landet veldgig fornøyd – full uttelling på reflight 🙂

Juniorene våre flyr også bra i været. Jonar var litt uheldig i en launch og mistet et fly. Heldigvis bare reservemodellen som gikk i bakken – men synd likevel. Til tross for uhellet er Jonar på 14. plass totalt (av 21) etter 4 runder og godt fornøyd.

Team Norway fungerer fantastisk som team og vi er det laget som lager minst lyd på feltet. Vi spøkte litt med at vi kanskje gjorde et eller annet galt og at det kanskje ville gå enda bedre om vi ropte og gestikulerte mer – men Jonar mente kanskje det hadde noe med at vi fungerer som lag og at alt fungerer som det skal. Det tror vi andre også 🙂

Skribent: Arild

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *