F5J Onsdags Cup 29 August.

Onsdags Cup 29 august.

 

Tom, Kjell, Henri, Alf-Erik, John og Otto, fløy fire runder med to grupper i hver runde. Dette var «unnagjort» på 1 time og femti minutter! Vi hadde faktisk rukket en runde til.

Kjell kom plutselig på at batteri kofferten var hjemme, og var på vei til å pakke sammen flyet. Men så lett slipper man ikke unna. Alle har jo selvfølgelig sin egen standard på batteri tilkoblinger, så ikke «bare» å låne. Derimot med litt hjemme mekking, lodding av en overgang, låne batterier av Henri, lade hos Alf-Erik, så var’n i gang :-).

Det var relativt stille, 2 – 3 m/s sørfra, og absolutt termikk. Henri var den tøffeste i dag, og tok likså godt fullpott. 4 x 1000! Alf-Erik på andre, og undertegnede (på vei oppover?…) på tredje. Kjell og Tom var ganske likt på de to neste, mens John måtte hoppe over første omgang grunnet motor (?) problemer. Det skal virke nå!

Ellers så lærte undertegnede en ny ting, å legge inn riktig navn på de påmeldte. Jeg hadde lagt inn feil Tom fra Pilots i GliderScore. Dette ble en større editerings jobb i etterkant. Derfor resultatliste med 10(!) runder. Da fant vi fire som passet…

Under følger kun to rapporter denne gang. (undertegnede lander så dårlig, at det er ingen grunn til å vise dette. Kommer mere utfyllende når samme undertegnede gjør det bedre…)

Onsdags Cup etter 8 runder

Overall Results 29.8.2018

Også en liten oppfordring til alle som leser dette: Det er en drøy uke til årets største F5J begivenhet, Åpent Mesterskap, og teller som uttak til VM neste år. For dem som ikke er klar over dette, så teller dette 50% mer enn vanlige Norges Cup stevner! Det kommer til å bli masse flyvning, og ser ikke bort fra 10 runder på lørdag, fire på søndag med finaler i etterkant. Så langt er vi to påmeldte… Vis at dere vil være med, og meld dere på NÅ!

Er det ETT stevne du skal være med på i året, så er det dette!

 

 

 

 

Skribent: Otto Jæger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *