Thorbjørn&Kåre RC-seilflysport avslutter som kjent sin virksomhet

SALGET ER IGANG

Som kjent, bl.a. i ModellInformasjon, er Thorbjørn & Kåre i ferd med å avslutte sin virksomhet. Vi i Cirrus er naturlig nok lei oss for denne beslutningen. De har tross alt vært en slags hoffleverandør av kunnskaper og utstyr for mange av oss i klubben. Når begge gutta nå har passert de 70 så er det jo til å forstå! Nå kan det bli tid til å drive fritt med den virksomheten de har vært en hovedbidragsyter til, for mange av oss andre i Cirrus.

Salget som er publisert i siste nummer av MI startet i begynnelsen av november og gir økende rabatt på 25%, 40%, 60%, og 80% for hver påfølgende uke i november. Ved besøk i den første uken er alt av mottakere og regulatorer revet bort, men fortsatt er servoer, fly, byggesett og mye annet du trenger tilgjengelig! Og Thorbjørn er fortsatt på plass med kunnskaper og for konsultasjon! Kanskje kan besøket i butikken også kombineres med et sent høstbesøk på flyplassen?

CIRRUS RC FLYKLUBB TAKKER FOR ALLE ÅR MED THORBJØRN & KÅRE RC-SEILFLYSPORT SOM LEVERANDØR!

 

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *