Nytt styre og nytt modellflyår: Cirrus er blitt 50!

Hei alle medlemmer
Værstasjonen vår viser at modellflyaktiviteten har pågått jevnlig i årets tre første måneder. Det er flott, og fra nå av braker det virkelig løs i følge kalenderen og terminlisten. Som ny leder i klubben hadde jeg tenkt å invitere til vårlig dugnad på flyplassen (!) for å fornye den gamle brakka. Men forsommeren er nokså belagt med stevner og høytidsperioder, så jeg velger å komme med invitasjonen når alle har hatt sommerferie. Oppgaven vil bli å erstatte ytterkledningen med en ny, redusere antall vinduer for å få bedre hylle- og lagringsplass inne, samt å få ny dør og vinduer. Da vi gjorde en lignende jobb i 2015 for å rive og erstatte den første brakka, gikk det virkelig unna! Fantastisk jobb når mange deltar! Styret håper på en gjentagelse.

Cirrus fyller 50 år i år og vi skal markere dette i løpet av sesongen. Selvfølgelig også på dugnaden.

I slutten av mars kom det inn en overraskende og hyggelig gave fra Oslo Idrettskrets: kroner totusen til Cirrus som er 50 år! Tusen takk!

Vi planlegger også et fremstøt på aktuelle steder i nærområdene for å vise at Norges beste område for elektro- og seilflymodeller ligger rett sør for Lyseren! Det burde være like enkelt for foreldre å kjøre «ungdommen» dit, som det er å kjøre milevis til forskjellige fotballbaner.

Velkommen,- og lykke til med flysesongen!

 

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *