Samba Liteseat Cup 10.4.19

 

Da er årets første cup runde ferdig, med kun fem deltagere. Men, kulden og vinden (startet med 3 – 4 m/s og dabbet senere helt av) skremte vel de fleste 🙂

Det ble flydd 4 runder, og med mulighet for omstart. Dette ble aktivt benyttet i begynnelsen, da de fleste gikk av for lavt. Noe som også var meningen med dette 🙂

Årets nykommer er uten tvil Einar Bækken, som kom på andre plass. Dette med en «arvet» 2,3 kg modell fra Stein Vidar. Nå viste vel også Stein Vidar at dette var en modell å regne med! Og vinner ble igjen Henri. Gratulerer, og er redd det ikke blir siste gang i år (men er lov å håpe :-))

Jeg har nevnt dette tidligere, men i Cirrus er det godt over 100 medlemmer! Hvor i all verden er disse? Det må da være noen som  har lyst til å lære å bli bedre til å fly? Dele teknikk og taktikk, og ikke minst det sosiale? På toppen av alt kan det premieres med en splitter pine ny Pike Dynamic! Helt gratis.

 

Overall Results 

Flight Scores 

Height Penalty 

Landing Results 

Round Scores 

Samba Liteseat Cup

 

Skribent: Otto Jæger