Klubbmesterskap elektro 2019

Årets klubbmesterskap elektro gikk av stabelen lørdag 24. august. Hele 9 piloter deltok i det strålende været på flyplassen vår. Dagen startet med lav tåke, men den forsvant fort da vi skulle starte. Da solen fikk godt tak, kom boblene også. 

Otto de Besche og Alf Erik Ross hadde en mid-air i runde 4. Otto havnet på jordet med brukket vinge, men Alf Erik ble truffet helt inntil vinge roten og kunne fortsette å fly og tok 1000 poeng i den runden. I Reflight, ble Kjell og Morten trukket ut til å fly sammen med Otto. Der stakk Morten av med full pott og fikk forbedret poengsummen sin. Det var nok flere som kunne tenke seg en reflight i dag, da det var litt vanskelig til tider.

Henri Pedersen ble klubbmester 2019 med Kappa 35. Den flyr som en drøm i slike forhold som vi hadde i dag. Til tross for mid-air, klarte Otto og få i orden sin reserve model, Circle Dancer, og fløy denne resten av konkurransen. Han klarte å sanke 2×1000 poeng med denne på slutten av dagen. Den flyr bra den Olav 😉 Stein-Vidar ble knepent slått av Otto og ble nr 3. Har fått stilt inn 4S motoren, så nå ble det ikke sky-high, men har fortsatt noe å jobbe med. 

Takk til Kjell Bentzen som var stevneleder og takk til alle som møtte opp til et hyggelig klubbmesterskap.

Nå er det bare å lade batteriene til neste helg og Åpent Mesterskap F5J. Men før det er det Onsdagscup 🙂

Du har vel husket å melde deg på ?

Resultater: 2019 Klubbmesterskap elektro

 

  

Skribent: Stein-Vidar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *