«Cirrus 21» for seilfly med linestart arrangeres lørdag 7. september. Regnet gir seg. Ny tid for briefing!

Klubbmesterskap for seilfly arrangeres lørdag 7. september. Konkurranseformen er «Cirrus 21». Det blir arrangert med vanlige seilflyvinsjer.

Denne konkurransen skulle vært arrangert tidligere i sommer, men måtte flyttes pga EM og VM.

Vi legger ut line med 300 m (dvs 150 m til omlenk). Prinsippet er at man skal fly så nær 21 minutter  som mulig, fordelt på 3 omganger. Det er tillatt å fly 10 minutter i én av omgangene (flere opplysninger tar vi under briefing). Du flyr når du vil innenfor en lang tidsramme. Her skal det være avslappet stemning, og tid til lunsj. Tidtaker må vi være for hverandre. Alle typer seilfly med startkrok er velkommen, og selvfølgelig får du hjelp av andre til å kjøre vinsjen hvis du ønsker det.

Briefing og start ca kl 1300.

Lite eller stort seilfly? Hvis du har et lite seilfly er denne konkurransen den rette for å lære, og forhåpentlig bli inspirert. Om det er flest store seilfly som er med, så ønsker vi også å bidra med hjelp til de mindre. Dette skal være morro for alle!

 

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *