Endelig 2021. Godt nytt år!

Hei Cirrusvenner,

Nå er 2020 tilbakelagt. De fleste ønsker seg nå et år med normale tilstander. Ikke nødvendigvis et fantastisk år, bare et helt vanlig, normalt år.

I klubben har vi klart oss ganske bra. Aktiviteten på flyplassen har vært svært bra, koronapandemi til tross. Vi har gjennomført de tiltak det offentlige Norge har pålagt oss, og det har ikke vært vanskelig å holde god avstand på flyplassen. I tillegg til stor aktivitet med alle typer fly, ble også mange norgescupstevner gjennomført, inkludert verdens første NM i F5J (seilfly med motorstart). Her stilte til og med en gjeng fra Bodø opp og var ikke mindre beskjedne enn at de tok årets norgesmester med tilbake. Utrolig bra!

Klubbmøtene har fått lide. Vi har ikke hatt tilgang (eller tillatelse) til å avholde klubbmøter. Antagelig må vi gjøre som mange andre: avholde digitale møter en tid fremover. Mer om det på et senere tidspunkt.

Cirrus har allerede fått et nytt medlem i 2021. Flott start! GODT NYTT ÅR!

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *