Klubbmøte 8. april blir det ikke, men det er lov å fly og få en prat :-)

Hei Cirrusvenner,

Vi kan fortsatt ikke avholde noe vanlig klubbmøte på flyplassen, men torsdag 8. april er det meldt fine forhold for å fly! Tidlig på ettermiddagen er det meldt perfekt vær for motorfolket. Ut på ettermiddagen er det fortsatt lettskyet, og for seilflyfolket meldes det en fin bris for å finne termikkbobler. Nå er det på tide å komme seg ut etter påsken. Ettermiddagene er blitt lange!

Som kjent er de planlagte norgescupstevnene for F5J 10. april og F3J 11. april utsatt til hhv. 24. og 25. april pga. koronarestriksjonene. Dermed er det bare å utnytte det fine været som er meldt kommende helg. Husk god avstand og godt humør!

Husk også: Cirrus har ikke klart å få på plass en person som vil påta seg ledervervet i år. Det er opp til medlemmene å bidra til at vi fortsatt kan drive og håndtere landets fineste flyplass for allsidig modellflyging. Det kreves at en eller annen er villig til å ta i et tak. Snart er det bare et halvt år igjen av den aktive delen av 2021,- og så er det høst og vinter. Det er ikke lange perioden som skal til for å ta i et tak! Husk at lederen kun velges for ett år av gangen. Ikke nøl,- meld deg til tjeneste for Cirrus!

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *