Klubbmøte på flyplassen ble en suksess!

Etter sommeren, har et septembermøte normalt foregått innendørs. Etter en periode med omflakkende tilværelse og langvarig pandemi, valgte vi å ha et utemøte,- på flyplassen. Det ble suksess!
17-18 medlemmer kom på klubbmøtet, og mange stilte tidlig opp med modeller. Hvilken utrolig bredde i flytyper: det var rene flyshowet! Med perfekt vær, grill/wiener og vafler fra Gunnhild var rammen også perfekt.
Dette fikk vi i tillegg til møtets agenda som var presentasjon av seilflymodellen Fortuna som RC Modellflysport kan levere fra Valenta, og  som avslutning fikk vi mange nyttige momenter, påminnelser og forklaringer fra Thorbjørn innen termikkflyging.
Cirrus takker alle fremmøtte og involverte!

Kan det bli et salgsmøte på flyplassen neste gang?

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *