Kaldt julemøte med pizza,- og uteglemt Cirrus Cup-premiering

Cirrus lever fortsatt uten fast tilholdssted, og årets julemøte ble et nummer i rekken av tilfeldige lokasjoner. Det var få påmeldte og derfor ble et lite lokale prioritert. Sparsomt med oppvarming bidro til at de feststemte deltagerne valgte å prioritere utendørs påkledning 🙂

Vi hadde besøk av Tore Jemtegaard fra Vingtor som ønsket å få identifisert piloter fra Ekebergstevnet som Cirrus arrangerte 1979. Noen artige gjensyn ble det,- og noen oppklaringer.

3 RES-modeller var tatt med, men lokalitetene gjorde det ikke enkelt å få montert modellene. Vi savner sårt et lokale der vi har mulighet til å brette ut herlighetene så vi får studert og tatt på dem!

Bevertningen var fra Peppes. Mange esker med 50-års jubileumspizza var årets julebevertning.

Lotteri var selvfølgelig med. RC Modellflysport AS bidro med presentkort i tillegg til Cirrus-premier. Og i quizen var det laget med Otto de Besche og Tore Jemtegaard som seiret!

På julemøtet skulle det på tradisjonelt vis vært premiering for de tre beste i årets Cirrus Cup. Men dessverre ble dette rett og slett uteglemt selv om de tre beste til og med var tilstede! Vi får skylde på kulda! Premieringen vil bli foretatt på førstkommende samling.
Resultater står på hjemmesiden https://www.cirrus-rcfk.no/wp-content/uploads/2022/09/Cirruscup_2022-09-26_rev.1pdf.pdf

For ordens skyld: av de 15 som totalt har deltatt i 2022 så er det disse som skal ha sin premie:
Vinner:   Stein-Vidar Torø som også kan sette vandrepremien på peishylla et års tid
2. plass:  Arild Langseid
3. plass:  Kjell Bentzen

 

 

 

 

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *