Nå kan vi trene på flyplassen, men uten bruk av hytta, hangarer og utedo.

Cirrus RCFK/Norges Luftsportforbund er en del av Norges Idrettsforbund og det har i flere uker vært sterke restriksjoner på idrettslig uteaktivitet. Idrettslag kan nå trene, men organisert idrett skal ikke forekomme. Følg rådene i NIFs anbefaling til utøvelse av idrettsaktivitet på linken nedenfor.

Organiserte konkurranser som Norgescup-stevner og NM kan vi foreløpig ikke avvikle.

Fly safe!

Koronavettregler for allmennflyging og annen luftsport | Norges Luftsportforbund

Helsedirektør Bjørn Guldvog har åpnet for mer idrettsaktivitet, og NIF har laget en generell veileder med basis i Helsedirektoratets påbud. Her er NLFs koronavettregler som er laget for å bistå klubber i arbeidet med å komme i lufta. Merk: I tillegg til smittevernaspektene som koronavettreglene adresserer, gjelder diverse luftromsbegrensninger.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>