Nå kan vi trene på flyplassen, men uten bruk av hytta, hangarer og utedo.

Cirrus RCFK/Norges Luftsportforbund er en del av Norges Idrettsforbund og det har i flere uker vært sterke restriksjoner på idrettslig uteaktivitet. Idrettslag kan nå trene, men organisert idrett skal ikke forekomme. Følg rådene i NIFs anbefaling til utøvelse av idrettsaktivitet på linken nedenfor.

Organiserte konkurranser som Norgescup-stevner og NM kan vi foreløpig ikke avvikle.

Fly safe!

Koronavettregler for allmennflyging og annen luftsport | Norges Luftsportforbund

Helsedirektør Bjørn Guldvog åpnet 1. april for mer idrettsaktivitet, og NIF har laget en generell veileder med basis i Helsdirektoratets tolkning av covid-19-forskriften § 13 første ledd punkt (b). Her er NLFs koronavettregler som er laget for å bistå klubber. Det rettslige grunnlaget for Helsedirektoratets kunngjøring 1.

Skribent: Kjell Bentzen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *