Snart 2012 sesong

Nu j&€[@r skal det satses.

3 stk Aspire og 3 stk Blaster III på beddingen og en mc-32 på inngående samt en Xplorer for en regnværsdag så tenker jeg……..

Venter på en måte på at Innendørs flyvningen skal gi seg for i år, for der sitter det to små mottakere jeg trenger for å få gjordt ferdig Blaster’ene. De får Smart LiPo batterier. Himla smart konsept med 1 cellers LiPo cick-up regulator og ladelogikk, og lette er dem også. 450 mA. MEN mulig at de er vel smarte. Hadde ett uhell i høst. Plutselig peip det i senderen og null kontakt, spenningsvarsel, og flyveapparatet ble frittflygende mot moder jord. Kun kosmetisk skade heldigvis. Kanhende hadde surrehue ikke lada tilstrekkelig? Hvorom alt er, pakka begynnte å puffe røyk og var (her skulle det stått bannskap) men siden jeg er fra ett pent møblert hjem, avstår jeg fra slikt. Det får nordlendinga i klubbben ta seg av. Fortsettelse om Smart LiPo  rundt påske.

En av Aspir’ene har spreadtow og skal bli spennende å se hvor vekt og styrke havner. Den andre er kliss lik i fargeskjema men carbon D-box og den siste skulle vært superlett og likt fargeskjema som de to andre, men kanskje har Lubos hørt om min misære under Nordisk. Totalmosa en kliss lik som nå ligger på benken???Sensur muliggens, han dær fåkke no superlett han drar vinga av alikevel. Ja ja skal bli flymaskin av’n alikevel. Inni vinga blir det 3288 på alle ror, skakke ha no fløtter nå. Har det på Xplorer’en og den har fått opptil flere forsøk på slikt, mulig jeg er litt ivrig med pinnene. Ha håp om at det skal la seg gjøre å programere expo på det nye pinnsvinet sammen med start flyfase.

Nei nå har jeg ikke tid å skrive mer, her skal det monteres.

Øyvind

Skribent: Øyvind Sørgaard

1 tanke om “Snart 2012 sesong

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *