Skrive innlegg fra smarttelefon

Siden WordPress er såkalt «Open Source», finnes det et utall av tilleggsmoduler til grunnpakken, sist nå vist frem av Espen og det nye arrangements-/påmeldings-systemet. Dette er et såkalt «Innstikk» til WordPress. Det finnes også «Apps» til smarttelefoner for WordPress. Nedenfor ser dere utvalget fra iOS AppStore (jeg har en iPhone), men det finnes også tilsvarende Apps i Android Market. Her skal vi se litt på hva App-en «WordPress» kan:

 

I beskrivelsen av App-en står det å lese:

It´s easy to manage your WordPress blog or site from your iOS device. With WordPress for iOS, you can moderate comments, create or edit posts and pages, and add images or videos with ease. All you need is a WordPress.com blog or a self-hosted WordPress.org site running 2.9.2 or higher.

WordPress for iOS is an Open Source project. You can help contribute to its development at: http://ios.wordpress.org/

Installerer du denne App-en på telefonen, og setter opp nettstedet med din bruker-ID og passord på Cirrus´ sider, får du straks tilgang til nedenstående, rett fra telefonen din:

 

Hovedmålet mitt med å «ta i et tak» for Cirrus og hjemmesidene på nettet, var å forbedre funksjonaliteten og tilgjengeligheten, slik at flere kunne bli i stand til å bidra med innholdsproduksjon. Det er vel ingen som lenger er i tvil?

«Han sa han kunne gjøre det, og han gjorde det!»
IBdata – Inge Balswick

Skribent: Inge Balswick

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *