Brev fra NLF

Brev fra Norges Luftsportsforbund siteres nedenfor:

___________________________________________

Luftsportsuka 2012

Luftsportsuka som avholdes i juli på Starmoen ved Elverum er en anledning for alle medlemmer til å forsøke hverandres luftsportgrener til kostpris. Som modellflyger vil du har mulighet til å hoppe tandemhopp, fly mikrofly, seilfly m.m. for en betydelig lavere sum enn du vanligvis må ut med. I tillegg legges det opp til et tett program med sosiale aktiviteter.

Mer informasjon og påmelding: http://nlf.no/fallskjerm/luftsportsuka-18-22-juli-2012-p-starmoen-elverum

Modellflyskole på Luftsportsuka

Modellflyseksjonens bidrag til dette fellesarrangementet er en modellflyskole der vi skal utdanne 10 mye juniorpiloter. Barn/ungdom mellom 12 og 19 år får tilbud 5 dager med overnatting, mat, kurs, flyging, medlemskap i Norges Luftsportsforbund (NLF), medlemskap i lokal klubb, forsikring, og mulighet til å fly opp til Pilotbevis A for modellflyging – til kun kr 500,- pr. person!

Mer informasjon og påmelding: http://nlf.no/modellfly/bli-pilot-p-modellflyskole-i-sommer

 

Med vennlig hilsen

Jon Gunnar Wold
Fagsjef/avdelingsleder modellflyseksjonen
Norges Luftsportforbund
Tlf 41620374

Skribent: Espen G. Bakke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *