Medlemsmøte 11.10.2012

14 medlemmer fant veien til Nordere Skøyen hovedgård denne kvelden. Espen var møteleder og åpnet med video fra åpningen av VM F3F som går i  Groznaudorf, Dresden, Tyskland.

Espen luftet stevneplan for 2013 og antydet samme antall stevner som i år. Det ble ytret ønske om et LSF stevne (Cirrus 21?) og et F5J. Hva med NM i F3K ? Cirrus neste år også, vi har flest flygere men det hadde vært godt for klassen at stevet var også andre steder.

Nordisk F3J i 2013, DK arrangerer eller?

Innendørs sesongen starter nå. Det hadde vært greit med fast tid og sted slik som BMK har i Lomedalshallen. Thorbjørn har kontakt med Opsal Arena. Øyvind mente Kløftahallen kunne være et alternativ og Leif mente det ikke er så vanskelig med Ekeberghallen når vi ikke trenger garderober og vi han leie 2/3

Flyplasse har vært bra i år, mye på grunn av den nye klipperen. Strøm i Mikrofly regi er lagt på is, vi satser heller på aggregatet og prøver å få til et eget hus til dette.

 

Leif kom med små og store esker og viste fram en liten Spitfire, en enda mindre helikopter og 2,9m  seilfly, Mystique fra Horison.

Arnfin fløy helikopter, og undertegnede viste fram ei ikke ferdig trebygg etter tegning av Lars Pillegård, DK, «Sidespranget Hansi». Denne med Led belysning fra Biltema – billig og lyssterk!

Pizza var det, et bra og hyggelig møte Så sett av neste dato 8. november med en gang

Skribent: Harald Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *