Melding fra NLF angående familiedag på Teknisk Museum

Nedenfor gjengis teksten i en mail fra NLF (trykk på «Fortsett å lese Melding fra NLF«). Håper noen i klubben føler seg kallet til å bidra her.

Send en mail til espen@gjardar.com eller ring 9958 8787

 

Espen

Hei!

 

Teknisk Museums venneforening arrangerer to ganger pr. år en ”familiedag” hvor det er grilling og masse aktiviteter for hele familien.  De etterspør alltid utstilling/demo av modellfly, da dette alltid er populært. Høstens dag er søndag 18/11. Har dere lyst til å møte opp og stille ut fly?

Jeg har ikke mulighet til å være der selv da jeg er bortreist den helgen, men noen fra Flystua har sagt ja til å stille opp med modeller og stand. Men vi trenger flere!

 

NLF har hele området oppe på messaninen til disposisjon, så det er mulig å fly litt innendørsheli der også. Det står bord og stoler der til fri bruk, og det er masse strømuttak i gulvet til PC, simulator osv.

 

Det er svært barnevennlig, så ta med unger og venner og møt opp om dere har lyst. Utstillere får fri inngang. Det er mulig å rigge opp fra kl 11, også åpner dørene 12. Kl 16 kan dere pakke ned. Dette er en kjempefin anledning til å treffe publikum og skape litt blest om sporten, og kanskje også få vervet et medlem eller to?

 

Med vennlig hilsen

 

Jon Gunnar Wold

Fagsjef/avdelingsleder modellflyseksjonen

Norges Luftsportforbund

Tlf 41620374

 

Skribent: Espen G. Bakke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *