Nytt fra NLF

*** Siste frist for vervekonkurranse ***

Vi minner om Modellflyseksjonens vervekonkurranse, hvor du kan verve et medlem til en klubb og vinne en av fire JR XG-11 sendere til en verdi av 6000 kr!

Frist for innmelding er førstkommende fredag 26/10 kl 12:00. Deretter vil vi sende giro for betaling av medlemsskap. NB: Giro må betales innen 15/11 for å være med i trekningen.

Mer om vervekonkurransen: http://nlf.no/modellfly/verv-et-medlem-og-vinn-en-jr-xg-11-sender

*** MI leserundersøkelse ***

Nå kan du være med å påvirke vårt medlemsblad, gjennom å gi oss svar på noen korte spørsmål. Alle svar behandles konfidensielt, men om du ønsker å være med i trekningen av en NLF-bag og T-skjorte, må du huske å oppgi e-postadressen din i spørreskjemaet slik at vi får tak i deg.

Klikk her for å svare: https://www.surveymonkey.com/s/8BQH6QF

*** Modellflyseksjonens handlingsplan ved ulykker ***

Vår handlingsplan ved ulykker er lagt ut på nett. Det er ønskelig at samtlige klubber laster ned og tilpasser dokument 6B – øyeblikkelige tiltak med telefonnr til sin klubbledelse. http://nlf.no/modellfly/handlingsplan-ved-ulykker

*** Innendørsflyging og terminliste ***

Mange klubber har allerede startet innendørssesongen. Her er det viktig å huske på at klubbene har som medlemmer av Norges Idrettsforbund mulighet til å leie hall til «trening», slik at vi får samme pris som de andre idrettslagene. Enkelte kommuner differensierer prisen på hhv. trening og konkurranse/turnering. Det kan også være at leieprisen er ulike med og uten bruk av garderobe/dusj. Pass på at du allerede nå reserverer halltid, og sjekker hvilke forutsetninger som gjelder i din kommune slik at du får laveste pris og rikelig med halltid nå som det er mørkt ute.

Terminlista gjelder hele året, ikke bare om sommeren. Husk å legge inn ditt stevne, eller faste treningstider i NLFs terminliste. Om du ønsker tilgang, ta kontakt med fagsjef på e-post: jgw@nlf.no

*** Klubbkontingent 2013 ***

Vi minner klubblederne om e-post som ble sendt til samtlige klubber den 9/10: NLF ber klubber som har vedtatt endringer i klubbkontingentene for 2013 om å melde dette til NLF innen 29. oktober 2012. Ikke glem dette!

Med vennlig hilsen

Jon Gunnar Wold Fagsjef/avdelingsleder Modellflyseksjonen Norges Luftsportforbund

Tlf 41620374

Skribent: Espen G. Bakke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *